2

Carpat Guard

Carpat Guard este firma de paza din Bucuresti ce va ofera servicii de paza si protectie la cele mai ridicate standarde, insa preturile sunt printre cele mai mici.
Asadar, Carpat Guard va asigura bunastarea dumneavoastra, iar bunurile o sa le aveti in siguranta.
Printre serviciile oferite de firma de paza si protectie putem sa enumeram :
– Agenti de paza, pretul incepand de la 7ron/ora pentru fiecare agent Carpat Guard.
– Monitorizare, dispeceratul utilizeazand echipamente de comunicatie voce/ date de ultima generatie.
– Interventia rapida este realizata cu autovehiculele prin intermediul echipajelor CARPAT GUARD, intr-un timp forte scump.
– Monitorizarea video de la Carpat Guard este mereu conectata la dispecerat. In momentul in care intervine vreo problema, la dumneavoastra o sa ajunga imediat o echipa.
– Garzile de corp oferite de Carpat Guard sunt constituite din cei mai pregatiti bodyguarzi ce fac zilnic atrenamente grele pentru a putea sa va apere atunci cand sunteti in public.
-Paza evenimente. Pana-n prezent cei mai buni agenti au fost trimisi la cele mai mari concerte din tara unde au cantat: JULIO IGLESIAS, DEMIS ROUSSOS, SANDRA, RBD, SCORPIONS, RICHARD CLAYDERMAN, JOE COKER, JUDA PRIEST, WHITESNAKE, PRODIGY, MICHAEL FLATLEY LORD OF THE DANCE, JOHANN STRAUS ENSEMBLE, MIKE AND THE MECHANICS, LAKE OF TEARS, CC CATCH, FRANCESCO NAPOLI, WHO`S BAD.
Daca doriti sa lucrati cu o firma serioasa ce investeste in infrastructura pentru a reusi sa va ofere mereu siguranta si incredere, Carpat Guard e solutia ideala pentru o afacere de succes.

MucRoz

2 Comments

  1. Salutare. Urmaresc subiectul pentru ca ma intereseaza in mod deosebit si informatiile de aici m-au ajutat. Vreau sa transmit multumirea mea si sa va incurajez sa continuati. Multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.