0

Cardul de credit al pasionatilor de servicii si experiente la superlativ

Sunt inca multe persoane care nu inteleg diferenta dintre un card de debit si unul de credit. Aceste persoane nu sunt insa interesate prea mult de acest subiect, ci ele se multumesc cu faptul ca le intra salariul in cont si ca pot sa efectueze plati la comercianti sau pe Internet sau pot face retrageri de numerar in limita fondurilor disponibile si atat. Insa exista si persoane care detin carduri de credit si care se bucura de multe avantaje, caci beneficiaza de mai multe fonduri, au o perioada de gratie in care nu li se percepe dobanda pentru banii folositi din suma pusa la dispozitie de catre banca, etc. Despre un astfel de card de credit as vrea sa va prezint cateva informatii foarte interesante.

Dupa cum spune si sloganul de la noua banca Idea::Bank, cardul Idea::gold card (care este unul dintre cele mai bine cotate produse oferite de catre aceasta noua banca poloneza) este „cardul de credit al pasionatilor de servicii si experiente la superlativ”.

Dar sa vedem de ce este atat de interesant acest produs! Cardul Idea::gold card poate fi solicitat de catre orice persoana care are varsta cuprinsa intre 18 si 70 de ani si a incheiat un contract de card de credit cu banca. Fiind emis sub sigla MasterCard, acest card poate fi folosit oriunde in lume atat pentru a efectua plati, cat si pentru a retrage bani din bancomate; in plus, utilizatorii acestui card beneficiaza de tot felul de oferte si reduceri prin programul MasterCard Premium.

Pentru acest tip de produs se pot emite pana la trei carduri suplimentare care sa fie atasate contului si nu se percep comisioane la emiterea acestora, asa cum nu se percep comisioane nici la retragerea de numerar sau pentru administrarea anuala a cardului. Limita maxima de creditare prin Idea::gold este de 50.000 de lei, iar perioada de gratie este de pana la 55 de zile calendaristice pentru cumparaturile pe internet sau in magazine.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.