4

Campanii Electorale – Votati Muc Rozeanu!

A inceput campania electorala de ceva timp si incepem sa ne “bucuram” de flyere si ziare in casutele postale si de masinile cu goarne care urla mesaje electorale.

Din ce am observat in Calarasi mai mult este anti-campanie decat campanie. Fiecare partid anunta greselile celuilalt candidat cu gandul sa ne deschida ochii ca parca noi nu stiam ce le poate pielea.

Filip Constantin Titian, candidat la Primaria Sectorului 4 promite: “spatii locative unde sa se iubeasca, sa faca sex si sa se bucure de linistea caminului”. Numai specific cate greseli se gasesc pe materialele electorale.

Adrian Edu, candidat la Primaria sectorului 5 vrea sa scoata cetatenii din foame cu gogosi cu dulceata de capsuni si sa sadeasca in fiecare statie de tramvai cate un pom fructifer sa aiba lumea ce manca. :)). Acest candidat mai doreste ca in fiecare saptamana sa dea petreceri cu manele si bere gratis in parcul Sebastian. Precizez ca el candideaza din partea Partidului Romaniei Europene.

Nu vreau sa mai precizez si alte porcarii de promisiuni si vreau sa “propun” si eu un candidat la oricare din primariile oraselor din tara.

Votati Muc Rozeanu – Partidul Mucului Roz – Furam cat putem!

 

 

 

MucRoz

4 Comments

  1. NU VA LASATI PACALITI CU O PAINE SI O MATURA DE LA CORIN ROMANESCU ASA CUM A PACALIT-O PE SORA MEA!!! VOTATI CU DANIEL SCHMID DE LA PARTIDUL POPORULUI-DAN DIACONESCU PENTRU UN SECTOR ADEVARAT!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.