4

Blogosfera recita!

Pot spune ca Mihai Eminescu e unul dintre poetii mei preferati. De ceva timp cei de la toateblogurile.ro au avut ideea sa lanseze o campanie cultural educativa si anume ” Blogosfera Recita”. Ce recita? Luceafarul de Mihai Eminescu. Am fost de acord sa particip si trimis si filmuletul.

Daca vrei sa participi si tu ai aici mai multe informatii dar eu zic sa te grabesti.

Dragii mei, va invit sa executam impreuna o fantastica activitate cultural-educativa prin care sa aratam consumatorilor de online ca blogerii stiu sa recite frumos si cu intonatie.

Inscrie-te la campania “Blogosfera recita” si pregateste-ti camera de filmat, camera web sau telefonul mobil pentru un moment artistic unic si irepetabil. Iti voi da o strofa din “Luceafarul” lui Mihai Eminescu pe care te rog sa o reciti frumos la camera.
Imi trimiti filmarea* impreuna cu numele si adresa blogului tau, pe adresa de email [email protected] , iar pe 10 Aprilie vom lansa impreuna productia blogosferica “Luceafarul bloggerilor”.

Inscrierile se fac printr-o postare pe acest grup, iar intr-un comentariu iti voi lasa strofa pe care trebuie sa o inregistrezi.

Poate ca nu ai reusit sa inveti toata poezia “Luceafarul” atunci cand erai copil, dar ai acum ocazia sa o reciti impreuna cu alti 97 de bloggeri.

*denumirea fisierului video sa fie de forma “Luceafarul nr x”, unde x = numarul strofei. 

Inscrie-te!

MucRoz

4 Comments

  1. deci.. ca sa fiu sincera, ideea in sine e ok. dar nu mi-a placut niciodata eminescu, si nici acum nu imi place:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.