3

Bani din nimic?

Cum e sa faci bani din nimic ? Simplu! Vinzi aer curat, carti cu foi goale si pietre.

Se pare ca un chinez cu idei a inceput sa vanda aer curat pentru cei care stau in orasele poluate.

Omul din spatele afacerii este multimilionarul Chen Guangbiao, care si-a construit averea in domeniul reciclarii. Acesta sustine ca a vandut pana acum opt milioane de astfel de cutii, cu cate 50 de centi fiecare, iar castigurile le-ar fi donat regiunilor sarace din China.
Kirill Rudenko, un fotograf din Praga s-a gandit se pare sa faca bani din vanzarea aerului la cutie, captat, se pare, din atmosfera unor capitale.

O carte scrisa de Knott Mutch a fost vanduta in milioane de exemplare in toata lumea, iar la noi in tara sau vandut pana acum 1500. Si asta pentru ca autorul a lasat absolut toate paginile goale, special pentru a arata cat de putine cunosc barbatii in domeniu. Cartea se numeste “Tot ce stiu barbatii despre femei” si o gasesti si pe eMag la pretul de 16.15 lei.

Americanul Gary Dahl a adunat o avere de peste 60 de milioane de dolari din vânzarea unor pietricele de  pe plaja din Baja California. Acestea nu sunt preţioase sau înzestrate cu puteri magice, ci sunt animalele de companie perfecte.

In primavara anului 1975, Dahl si-a auzit prietenii nemultumiti de problemele create de pisicutele, catelusii, animalele de companie, si a inventat animalutul care nu trebuie hranit sau plimbat: pietricica, The Pet Rock.

Pretul inventiei era de 3, 95 de dolari si  continea chiar si un  manual de 32 de pagini cu lectii de dresaj, comenzi banale pe care le îndeplinette un animal cu bune maniere: aici, sezi, culcat! In primele 6 luni, americanul a vandut peste 5 milioane  de pietricele. Afacerea sa ocupa primul loc in topul celor mai trasnite idei de afaceri.

 Esti in cautare de credite bancare pentru o noua casa ? Vezi simulare credit prima casa.

MucRoz

3 Comments

  1. Interesante idei…oamenii astia sunt inteligenti si stiu sa vanda orice.
    Eu as fi cumparat pietricica de companie, doar pentru a vedea cum sa o dresez 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.