0

Banda de alergat – utilizare semi-profesionala sau profesionala?

Banda de alergat a devenit din ce in ce mai utilizata, fiind prezenta in sali de fitness, hoteluri, centre de recuperare, centre spa, dar si in propriile locuinte. Producatorii de echipamente fitness impart benzile de alergat in trei categorii, in functie de domeniul utilizarii lor: benzi profesionale, semi-profesionale si pentru uz casnic.

Benzile de alergare profesionale sunt prezente in salile de fitness si sunt destinate antrenamentului intens, fiind foarte rezistente. Acestea sunt dotate cu programe ce diversifica antrenamentul in functie de nevoile utilizatorului.

Multe firme aleg benzile de alergat pentru dotarea propriilor sali de sport ce sunt puse la dispozitia angajatilor. Pentru aceasta categorie de utilizatori se recomanda benzile de alergat semi-profesionale, care sunt destinate totodata si hotelurilor, centrelor de recuperare sau centrelor spa. Benzile semi-profesionale sunt recomandate pentru utilizare in medie 4-5 ore/zi.

Pentru antrenamentul in interiorul propriei locuinte, utilizatorii pot alege intre benzile de alergat de uz casnic sau cele semi-profesionale, mult mai rezistente, fiind destinate unui antrenament mai indelungat.

Banda de alergat ofera un antrenament eficient, interactiv, in functie de necesitatile fiecarui utilizator.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.