0

Baie de multime

Zilele trecute a trebuit sa merg la o anumita institutie de stat, cu niste treburi foarte
importante. M-am inarmat cu energie, caci trebuia sa strabat jumatate de oras. In fine,
dupa vreo 40 de minute ajung, obosit de pe drum. Intru. Inauntru, o mare de oameni astepta
sa rezolve, probabil, acelasi lucru pentru care venisem si eu. Evident, toate scaunele erau ocupate si a trebuit sa astept in picioare. Dar nici asa nu aveai loc sa respiri in voie. Noroc cu niste ghivece flori care mai ajuta oxigenarea locului. Am observat o curatenie deosenita in institutie si tavanul fals era de la http://davopro.ro/tavane-false/placi-tavan-fals-decosa .
Am iesit afara de vreo cateva ori pentru a lua cateva guri de aer curat. In afara de mine au mai iesit cateva persoane. Cand am reintrat, fiecare sa isi reia locul la coada. Dar de unde, cei care au ramas inauntru ne spuneau sa ne asezam la sfarsitul cozii. Asa ca s-a pornit o frumusete de bataie, chiar pe holul institutiei unde toti imparteau pumni si picioare de parca era parastas. Dar nu doar oamenii au avut de suferit. Lambriul era indoit, scaunele erau rupte si cateva perdele sifonate de parca ar fi avut loc o lupta intre animale salbatice, nu intre niste oameni.
Astazi de dimineata m-am inarmat iar cu energie, dar si cu rabdare, ca cine stie peste ce oameni aveam sa mai dau. Am luat, totusi, un taxi, stiind ca oricum va trebui sa astept mult acolo. Ajuns in institutie vad o groaza de fete cunoscute. Insa mai observ o schimbare. Lambriurile erau noi, proaspat montate; perdelele schimbate si scaunele reparate. Si mai era un element de noutate: la fiecare geam erau cate doua ghivece flori cu plantute abia iesite din pamant. Acest lucru a facut ca asteptarea sa fie mai placuta de data aceasta si, daca
va mai fi nevoie sa calc pe acolo, o voi face linistit.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.