0

Bai chelule!

Acum ceva timp un amic mi-a cerut un sfat pentru problema caderii parului, chiar m-am speriat cand l-am vazut ca a inceput sa cheleasca si primul lucru pe care l-am facut a fost sa il intreb ce a facut, ce a cauzat asta. Dar raspunsul nu a fost pe masura asteptarii mele mi-a spus ca nu stie cauza si sa il ajut ca caute pe internet o solutie pentru remedierea problemei.
Dupa ceva timp am aflat si eu multe lucruri despre par precum ca durata unui fir de par este limitata, parul misca in radacina timp de 2-4 luni si apoi cade lasand loc altui fir de par iar capul pierde in mod normal circa 100 fire pe zi sunt cateva informatii esentiale care ar trebui sa le stie majoritatea dupa parerea mea , sunt sfaturi utile!
Am aflat cauza caderii parului la amicul meu era din cauza hormonilor si a alimentatiei asa ca am decis sa cautam amandoi un remediu bun. Am gasit o gama de produse revolutionare impotriva caderii parului si am ales ceea ce era necesar pentru amicul meu spre mirarea mea aceste produse gasite erau la un pret foarte avantajos. Chiar dupa o saptamana a inceput tratamentul iar in aproximativ doua saptamani s-au vazut rezultatele.
Ce sa va spun amandoi eram multumiti de ceea ce am facut pentru a combate caderea parului si am fost foarte multumiti de efectele acestor sampoane si balsame. Va recomand cu incredere tuturor care aveti probleme de acest fel, apelati cu incredere si nu o sa fiti dezamagiti.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.