1

Atentie! Se filmeaza!

Viata e ca un film. Poate sa fie drama, comedie, actiune sau SF .  Suntem actori in filmul vieti. Avem un scenariu care il scriem zi de zi. Si totusi cine este regizorul principal? Cine ne dirijeaza in viata? Cine ne decide destinul? Noi sau altcineva?

Ma uitam ca mai nou familiile avute isi filmeaza copii de mici pana la varsta de 15-16 ani si dupa aia realizeaza un filmulet. Frumos,nu?

Multi dintre ei fac filmulete amuzante cu copii cand stalcesc cuvintele sau danseaza pe muzica lu` Bob Marley si le posteaza pe diferite retele de socializare.

Si cand ne apuca plictiseala ne uitam pe diferite site-uri. Mie imi place cel mai mult sa ma uit la Vacanta Mare. Cand nu am ce face ma uit la episoadele alea vechi unde juca si Crapu adica mult regretatul Dan Sava.

O alta emisiune la care ma uit este Doza de Has realizata de Mikey Has. O vizionez de cand avea 2000 de vizualizar pe emisiune si acum a crescut la 200. 000 de vizualizari.

Mai vizionez si serialul RObotzi a celor de la Creative Monkeyz care vad ca de ceva vreme au revenit pe yotube.

Si cele mai tari sunt viralele. Trebuie sa ai ceva cap sau pur si simplu dintr-o prostie poti face un videoclip care sa fie intr-un timp scurt popular.

Tu te uiti la filmulete amuzante?

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.