0

Asigurari RCA Ieftine

Recent un prieten si-a achizitionat o masina destul de buna dupa min, un Opel Astra si este foarte multumit de ea deoarece  merge foarte bine si nu are un kilometraj mare ceea ce conteaza, are toate dotarile: clima, ABS, servo, geamuri electrice, Airbag iar culoarea este gri metalizat preferata mea. A cautat un timp pana a gasit “masina perfecta” pentru el si chiar e multumit de ceea ce a gasit, asa ca a ramas doar sa isi faca o asigurarea auto despre care stim cu totii. A fost in mai multe locuri sa isi faca asigurarea dar fiind incepator toti ii cereau un pret mare asa ca a zis sa mai astepte si sa caute vreo oferta pe internet poate gaseste ceva mai acceptabil pentru buzunarul sau.
Mare lucru nu a gasit, tot aceleasi preturi dar a avut inspiratie sa il intrebe pe un prieten comun de al nostru care vinde masini si are experienta in asa ceva pot sa spun ca schimba masinile cum schimba sosetele… El ia recomandat un site-ul http://www.asigurarirca.biz.
Asa a gasit cel mai ieftin RCA din Romania de la care si-a si cumparat asigurarea auto la un pret acceptabil care nu gasesti oriunde mai ales fiind incepator. Site-ul este de 10 ani in domeniu si colaboreaza cu toate firmele cunoscute de asigurari.
Este foarte simplu sa comanzi o asigurare RCA, nu trebuie sa iti faci probleme din cauza asta. Trebuie doar sa suni la un numar si sa spui ce doresti apoi angajatii firmei te vor suna in maxim 60 de minute. Inca un avantaj au cei care sunt din Bucuresti pentru ca livrarea este gratuita indiferent de valoare politei iar daca esti din alt oras livrarea este gratuita doar pentru politele cu valoare mai mare de 200 lei.
Eu va recomand cu incredere aceste servicii pentru un RCA IEFTIN este o firma foarte serioasa si cu multa experienta.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.