1

Arta Dansului

Este de mult ştiut că dansul e printre cele mai frumoase şi distractive activităţi de petrecere a timpului liber. Fie că suntem la  o petrecere, fie în club , fie singuri acasă, fie că facem din el o performanţă sportivă, dansul crează emoţii şi trăiri intense. Tot ce e în jur nu mai contează, contează doar că tu prin dans te încarci cu energie şi simţi cum dintr-o dată devii mai fericit.

Eu unul recomand www.latino-time.ro pentru cei care vor sa invete sa danseze.

De asemenea, dansul nu are doar caracter distractiv. Are de altfel şi beneficii. Prin dans înveţi să socializezi cu ceilalţi oameni care se află pe ring ca şi tine; Prin dans îţi petreci timpul într-un mod constructiv, renunţând la orele petrecute în faţa calculatorului care îţi distrugeau sănătatea, viaţa socială, nefăcând nimic constructiv;  Tot odată, prin dans devii mai deschis, mai comunicativ, deoarece atunci când dansezi înveţi să te exteriorizezi, iar o altă formă de exteriorizare este şi comunicarea cu cei din jurul tău;

Un alt beneficiu al dansului îl constituie faptul că atunci când dansezi, scapi de acele momente în care te simti ruşinat, în care te simţi prost ca nu cumva să fii privit în timp ce dansezi cu multă lume. De asemenea, dansul dezvolă creativitatea şi imaginaţia pentru că atunci când practici dansul,  efectuezi mai mulţi paşi care, după o perioadă de timp, te fac să îi pui cap la cap, creând propriul tău stil de dans şi deci, dezvoltându-ţi imaginaţia.

Ultimul, dar nu cel din urmă motiv pentru care e bine să dansezi este că dansul reprezintă sănătate, deoarece în timpul dansului ai o poziţie a corpului corectă, se evită boli şi probleme de sănătate complicate şi se evită problemele de obezitate (care sunt cel mai des întânite la tinerii care stau foarte mult în faţa calculatorului).

Avantaje ale dansului sunt multe, dar dacă nu eşi interesat de faptul că îţi face bine, măcar fa-o pentru a te distra!

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.