3

Aranjamente Florale Bucuresti

 

Am stat în București 11 ani, defapt m-am născut acolo. Ai mei au decis să ne mutăm la Călărași. Dar au ramas o grămadă de rude pe acolo.

Îmi aduc aminte când eram micuț, mama căuta flori cât mai frumoase la florăresele din piață. La orice orice sărbătoare mai importantă trebuia să ducem flori.

Astăzi bucureștenii sunt mai norocoși. De ce? Pentru că pot comanda online flori sau orice tip de aranjamente florale. De unde poți comanda? De la aranjamente florale bucuresti.

E sfântul Valentin, 1 martie, 8 martie, Paște sau Florii ? Sigur o să găsești ceva. Cel mai tare este că poți cumpăra mai multe produse precum buchete de flori, plante în ghiveci, instrumente muzicale cu flori, vase decorative, aranjamente recepție, aranjamente nuntă, aranjamente botez, coroane, tort de flori, ramă foto cu flori, animăluțe din flori sau tablou cu flori.

În plus mai poți cumpăra la aranjamente florale bucuresti mai poți cumpăra cadouri suplimentare cum ar fi baloane, bomboane de ciocolată, jucarii de pluș, lumănări parfumate, rame parfumate, șampanie sau tort, frumos nu?

Nu ști cum îți vor fi livrate? Pai dacă faci cumpărături mai mari de 110 lei, livrarea este GRATUITĂ. În rest, se percepe o taxă de 5 lei / transport, în București.

În localitățile de la periferia Bucureștiului ( ex: Otopeni, Tunari, Mogoșoaia, etc ) taxa de livrare este de 20 lei, indiferent de valoarea aranjamentului floral comandat.

Poți comanda direct de pe site sau telefonic și în plus cel mai tare este că în afară de plată cash, plată cu cardul bancar și plata prin transfer bancar mai poți plăti și cu PayPal mai multe detalii vei gasi aici.

MucRoz

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.