0

Arabesque- cel mai mare retailer de materiale de constructii din Romania

1005448_672405439455347_847240068_nToate persoanele care au facut macar o lucrare de amenajare sau alte modificari in propria locuinta au auzit, fie si in treacat, de compania Arabesque. Si-ar fi imposibil sa nu fi auzit acest nume, avand in vedere ca la ora actuala Arabesque este unul dintre cei mai mari retaileri de materiale de constructii si amenajari din Romania. Compania a fost infiintata in anul 1994 in Galati, iar de atunci cresterea ei a fost constanta, ajungand ca in prezent ca fie deschise in tara nici mai mult nici mai putin decat 19 centre comerciale apartinand acestei firme. Insa Arabesque s-a extins si in afara granitelor tarii, avand reprezentante in Republica Moldova, Ucraina, Serbia si Bulgaria. Pentru toti intreprinzatorii autohtoni ar trebui ca Arabesque sa reprezinte un exemplu demn de urmat, mai ales ca este o companie cu capital integral romanesc, ce a reusit sa inregistreze un real succes atat in tara, cat si in strainatate.

Parte din succesul acestei companii se datoreaza si faptului ca mereu a pus accent pe calitatea produselor si serviciilor pe care le ofera, cat si respectului pe care il are fata de clientii sai. Valorile dupa care se ghideaza echipa Arabesque sunt dinamismul, profesionalismul, orientarea catre client si responsabilitatea.

Piata materialelor de constructii este una foarte dinamica, mereu aparand materiale si tehnologii noi, dar Arabesque a tinut mereu pasul cu toate aceste schimbari si a comercializat cele mai noi produse. Tot personalul de la Arabesque este in permanenta instruit si incurajat sa participe la tot felul de cursuri de specializare, pentru a fi mereu pregatit pentru a face fata celor mai exigenti clienti. Consultantii din magazine sunt gata oricand sa ii indrume si sa ii ajute pe clienti, sa le raspunda la intrebari si sa-i ghideze pentru a face cele mai bune alegeri pentru proiectele lor.

La Arabesque gasiti toate tipurile de materiale de constructii si de amenajari interioare sau exterioare de care aveti nevoie. Toate produsele sunt de inalta calitate si la preturi avantajoase si accesibile. Unele dintre produsele comercializate de Arabesque sunt produse in Romania, iar restul sunt importate de la producatori renumiti pe plan international.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.