0

Analiza meciului Borussia Moenchengladbach vs Hamburger SV

M’gladbach nu pare sa mai fie echipa care impresiona in sezonul precedent, in timp ce Hamburg, dimpotriva, traverseaza o forma sportiva excelenta. Cotele aferente unei victorii a lui Hamburg sunt mari fara niciun dubiu si au la baza, dupa cum bine puteti intui, performantele realizate in sezonul 2011-2012.

Personal, i-am urmarit jucand in Europa League impotriva cipriotilor de la AEL Limassol, echipa in fata careia a remizat fara gol in deplasare. Golul avea sa pluteasca in aer pana in minutele de prelungiri, 8 la numar ca sa fiu mai exact, cand echipierii lui Gladbach au “reusit” performanta de a rata o lovitura de pedeapsa. A urmat la scurta distanta o alta remiza, de aceasta data in fata unei partenere de competitie in Bundesliga (1-1 vs Bayer Leverkusen), cu trei zile in urma. Ceea ce ma surprinde cu adevarat insa, este statistica meciului si modul superficial in care a tratat Bayer meciul: 16 suturi spre poarta, dintre care 9 pe spatiul portii, 8 fiind parate de catre goalkeeperul Borussiei, in conditiile in care Andre Schurrle a pus cireasa pe tort (sau bomboana pe coliva, in functie de tabara in care va aflati): penalti ratat la mijlocul partii secunde!

Pentru a intregi tabloul, sa mentionam ca Borussia are probleme mari si in ceea ce priveste eficacitatea liniei de atac. Iata si un posibil prim “11” al gazdelor (4-4-1-1): Stegen – Daems, Dominguez, Stranzl, Jantschke – Arango, Xhaka, Nordtveit, Herrmann – Cigerci – Jong.

La oaspeti, Hamburg si-a bifat prima victorie din acest sezon dupa trei etape marcate de seceta (0p), si nu in fata oricarui adversar, ci chiar impotriva campioanei en titre, Borussia Dortmund, scor 3-2. Casele de pariuri sportive online dadeau ca sigura victoria oaspetilor, carul mare fiind rasturnat de buturuga mica prin dubla asiaticului H. M. Son si a golului inscris de Ilicevic din pasa olandezului Rafael van der Vaart.

Hamburg (4-2-3-1): Adler – Diekmeier, Mancienne, Westermann, Jansen – Badelj, Arslan – Son, Vaart, Ilicevic – Rudnevs.

Cu Hamburg venind dupa un rezultat excelent, subliniat mai sus, si numarandu-ma printre amatorii de pariuri la cote mari, consider de bun augur un Hamburg (+0.5) @ 1.80 sau mize mici pe un rezultat de egalitate in fieful Borussiei!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.