4

Amintiri de la banchet

Ehe ce amintiri mai am si de la banchet. Au trecut vreo 3 ani de atunci (parca), nici nu imi mai aduc aminte.

Banchetu` l-am facut la Predeal impreuna cu  clasa plus alti insi din liceu.

Am plecat de la ora 7 de dimineata cu doua autocare si cel mai tare a fost ca in autocarul nostru nu a fost nici un profesor (pana la hotel eram muci toti :)) ). Pe drum am ascultat Parazitii dar au sarit taranii in sus si sa bagat Salamior :)). 

In sfarsit am ajuns hotel (parca era 2 stele – gen vai de steaua lui dar totusi avea apa calda si caldura) si ne-am cazat. Parca imi aduc aminte si acum ca hotelul era plin de batranei, iar cand ne-au vazut si-au pus mainile in cap. De atunci a inceput caterinca! Bautura, muzica la maxim, cluburi, shaorma veche (mama ce cacare am avut :)) ) si multa caterinca.

 

A fost si in Poiana , am urcat si la cascada Urlatoarea (cred ca era ragusita) si cand am plecat spre casa chiar pe serpentine ni sa stricat un autocar. Cred ca au avut nevoie de piese auto, dar de unde sa cumperi pe munte? De unde magazin de piese auto pe munte,a? Ciuciu. Poate piese auto online dar cine sa comande?

Imi aduc aminte ca nu stiu care dintre noi am scris pe o foaie “Ne-au rapit! Ne este foame!” si am pus-o la geam. Stiu ca a oprit autocaru o masine si ne-a dat iaurt si paine =)).

Pana la urma am fost tractati de alt autocar. Practic eram cu ditamai morcovu’ in fund. De ce? Pai tractati de alt autocar pe serpentine ? Daca se rupea funia aia intr-o curba? Ne duceam in prapastie :)).  Pana la urma am ajuns cu bine acasa dar sigur nu o sa uit banchetul ala.

 

PS. “Lumea Auto iti face plinul lunar! Cumpara orice produs si esti inscris automat in campanie! Campania se deruleaza lunar si castigatorul este extras lunar pe data de 1 a fiecarei luni.”

MucRoz

4 Comments

  1. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) Prea misto=)) Mi-am adus aminte de banchetul meu, cam asa a fost si la mine si am patit-o si eu sa ni se strice autocarul pe munte:| numai ca la mine se ducea in spate, unde era o rapa=)) acu’ rad, da atunci a fost nasol=)) Bine ca am scapat amandoi cu bine:>

  2. eu am facut banchetul la Sinaia. am facut 6 ore!!!!!!! cu trenul, ca noi am luat, ca chitrosii, personalul =)) ca deh, era 6 lei biletul redus :))baietii au fost muci, fumati, noi am avut grija de ei, am jucat polti, m-am imbatat, am urcat pana la etaj cu o cana full cu bere fara sa vars o picatura, desi eram beata, am mancat mici ,care nu ne-au priit nimanui ca erau jumate arsi, jumate cruzi (am avut cel mai tare baiat la gratar =)) ) si pe drum inapoi, tot in personal, am facut 8 ore pe drum 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.