0

Am nevoie de masina

Acum ceva timp am avut o afacere de rezolvat in Bucuresti, si am hotarat sa merg cu trenul iar acolo m-am cazat la un hotel de 4 stele totul a fost bine. Bucurestiul fiind atat de mare aveam neaparat nevoie de o masina, dar nu am asa prieteni buni pe acolo incat sa imi imprumute ei masina asa ca am cautat pe internet o firma serioasa care se ocupa cu asa ceva. Am gasit bucurestirentacar.ro un site foarte complex si totodata simplu de utilizat.
Am ales sa inchiriez un Logan timp de 3 zile pretul fiind foarte accesibil. La aceasta inchiriere firma mi-a oferit si GPS, incarcator pentru mobil, bineinteles masina fiind dotata si cu aer conditionat, incalizire in scaune. Vreau sa va spun inca un lucru tare, livrarea fiind gratuita, la orice ora, oriunde in Bucuresti si in zona aeroportului Baneasa.
Daca nu aveti permis de conducere sau nu ai chef de condus firma iti ofera si un sofer care va sta la dispozitie cu informatii complexe si va poate prezenta cele mai importante locuri de atractie cum ar fii baruri, cluburi, spa-uri, restaurante.
Inchirierea unei masini se poate face si online completand un formular foarte usor, iar numarul lor de telefon este tot pe site. Va recomand cu incredere aceste servicii, nu o sa ramaneti dezamagiti.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.