0

Ai un Opel Astra?

Esti posesorul unui Opel Astra G? Afla de aici cum daca poti verifica gradul de uzura al kitului de distributie!

Ca orice sofer, probabil ca te intrepi daca existe anumite reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a avea in vedere buna functionalitate a masinii tale. Si bine faci! O persoana resposabila se va gandi intotdeauna la acest lucru, mai ales daca are un Opel Astra G, cel care impune multe sarcini posesorilor de automobile. Masina Opel Astra G are o mare problema si anume distributia! Aceasta trebuie schimbata la un anumit interval de timp, de preferabil inainte de a se indeplini numarul maxim de kilometric, intrucat este una dintre cele mai sensibile subansambluri auto. De aceea, pentru a fi sigur ca s-a atins gradul de uzura maximum al curelei regasita in kitul de distributie trebuie sa verifici acest aspect, insa poti realiza acest lucru?

Se poate verifica cat de uzat este kitul de distributie?

Este o intrebare frecventa regasita in randul multor conducatori auto, o intrebare al carui raspuns este destul de neclar. Specialistii afirma faptul ca nu se poate verifica acest lucru pentru a oferi un raspuns 100% sigur, tocmai de aceea este recomadat sa fie schimbat inainte de termen nu doar cureaua, ci intreg kitul de distributie. Subansamblul motorului unui Opel Astra G si anume, kitul de distributie este alcatuit din curea, rola incalzitoare si rola de ghidare, calitatea acestor piese auto fiind primordiala pentru buna functionare a automobilului. De regula, cei mai multi dintre soferi uita sa isi schimbe kitul de distributie si depasesc limita numarului de kilometri impus in manualul automobilului. Insa, soferii care au un Opel Astra G trebuie sa fie foarte atenti la acest detaliu intrucat kitul de distributie nu suporta depasirea numarului de kilometri, iar daca acest numar se va intampla, cu siguranta vor fi afectate alte piese auto principale precum motorul, pistoanele si valvele.

Pentru a impiedica sa iti golesti portofelul pe investitii ce ar fi putea fi evitate cu usurinta, trebuie sa verifici in permanenta numarul de kilometric din bordul masinii si sa ai grija sa nu depasesti limita maxima impusa de producator. Daca ai citit articoll probabil ca primul tau gand a fost acela de a deschide usa Opelului pentru a verifica kilometrajul, iar daca ai facut acest pas inseamna ca realizezi cat de important este ca intregul subansamlul al pieselor care alcatuiesc kitul de distributie se se regaseasca in cele mai optime conditii! Ai realizat ca trebuie sa schimbi kitul de distributie si ai nevoie ca el sa fie special produs pentru Opel Astra G? Atunci vino in magazinul online Revizieopel.ro si verifica care sunt cele mai bune preturi pentru piesele auto pe care le cauti!

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.