0

Ai sters din greseala un fisier important? Iata solutia!

Recent in timp ce finalizam lucrarea de licenta pentru facultate am sters din greseala folder-ul unde se afla toata munca mea care a durat trei luni. M-am speriat destul de tare deoarece nu puteam sa il gasesc nicaieri, nici in Recycle Bin. Am inceput sa caut solutii pe internet sa intreb pe diverse site-uri ce este de facut sau ce programe sunt recomandate pentru recuperarea datelor.

Mai multe sugestii m-au directionat catre EaseUS Data Recovery. Inainte de a incerca acest program mai incercasem cateva care au esuat si incepusem deja sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa dau licenta anul urmator. Dar asta este, se mai intampla. Am deschis site-ul sa il incerc ca doar nu mai aveam nimic de pierdut si am inceput instalarea programului.

Instalarea programului a fost una foarte simpla si rapida si nu a necesitat nici un fel de cunostinta vasta in domeniul IT. Dupa instalare am deschis programul care s-a deschis intr-o interfata simpla si placuta care afisa totul la vedere si la indemana.

Am inceput scanarea fisierelor pierdute si in doar cateva secunde a gasit tot ceea ce stersesem recent din memoria hard-ului. Dupa aceea am selectat fisierele dorite si am apasat butonul pentru recuperare si in doar cateva minute toate fisierele sterse au fost din nou la locul lor si eu am rasuflat usurat.

Am reusit sa imi termin cu succes licenta iar nota primita a fost pe masura asteptarilor.

Astfel cu ajutorul aplicatiei EaseUS am reusit sa termin cu brio facultatea si sa imi obtin diploma de licenta. O sa recomand aceasta aplicatie cu incredere ori de cate ori voi avea ocazia si cu siguranta o sa o mai folosesc la nevoie desi sper ca nu o sa mai fie cazul. Este perfecta deoarece este foarte usor de utilizat si extrem de rapida fiind ideala in cazul unor urgente.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.