0

Ai incerca un masaj erotic?

MasajArtemis.ro, unul dintre cluburile de masaj erotic din Bucuresti, doreste sa va starneasca curiozitatea in ceea ce priveste serviciile sale, in speranta ca veti decide sa acordati o sansa acestui tip de placere, pentru a va relaxa fizic, mental, emotional si sexual. In acest sens, in randurile de mai jos, am decis sa va prezentam atmosfera din incinta salonului nostru, tipurile de servicii oferite si felul in care puteti beneficia de acestea.

O plimbare prin camerele unui salon de masaj erotic din Bucuresti…

Intr-o locatie construita in ideea de a pastra atat discretia clientilor nostri, cat si a angajatilor, va asteapta placeri deosebite, ascunse de privirile curioase ale oricui. Lux, senzualitate si bun gust sunt cuvintele definitorii pentru noi, deoarece ne-am dorit sa iesim din tiparele clasicelor saloane de masaj erotic si sa oferim celor care ne trec pragul o amintire de o calitate inalta si o experienta care sa ofere o placere deosebita.

Trei camere – Camera Neagra, Camera Rosie si Camera Verde – sunt puse la dispozitia celor care ne calca pragul, astfel incat fiecare client sa poata alege tipul de senzatie pe care il primeste, fiecare dintre ele avand propria tematica si, asa cum se subintelege, propria gama de culori. Cu saltele confortabile si oglinzi, pentru a va putea bucura de fiecare aspect senzorial al unei experiente la salonul de masaj Artemis, acestea ofera intimitatea de care aveti nevoie si deliciul unei aventuri rupte din normele inalte ale jocurilor erotice si ale relaxarii.

Insa ceea ce copleseste simturile, la o prima vedere, atunci cand ne treceti pragul, nu este decorul, ci frumusetea si senzualitatea angajatelor noastre. Eva, Ana, Melisa, Ina, Nicole, Kitty, Sonia, Ariana, Renata, Erika si Delia sunt femei absolut superbe, pregatite atent in ideea satisfacerii dumneavoastra, care va vor intampina cu un zambet cald si o conduita profesionala deosebita, cu un aspect ce – nu de putine ori – intoarce deopotriva privirile femeilor si ale barbatilor pe strada, care stiu sa se joace cu instinctele si senzatiile dumneavoastra in nenumarate feluri, pe care nu ati mai avut ocazia sa le experimentati pana acum. Blonde, brunete, roscate – acestea va asteapta sa va ofere relaxare si placere in incinta salonului de masaj erotic din Bucuresti, folosind uleiuri aromate si placere vizuala.

In cadrul salonului Artemis vi se ofera inclusiv servicii pentru cupluri, la preturi decente, cat si posibilitatea de a beneficia de un masaj profesional din partea uneia sau doua maseuze la un hotel ales de dumneavoastra. Un mini bar care include vin, whiskey, vodka si bauturi racoritoare este disponibil in fiecare camera, fiind oferit din partea casei.

Cum puteti face programari la salonul de masaj erotic Artemis?

Salonul de masaj erotic Artemis poate fi gasit in zona Piata Victoriei, pe Strada General Constantin Coanda, numarul 27, in Sectorul 1, Bucuresti. Numarul de telefon la care se pot face programarile si afla alte detalii este 0727.861.111. De asemeni, exista disponibila si o adresa de mail prin care puteti lua contact cu noi. Aceasta este artemis.masaj@gmail.com.

Va asteptam la o sesiune de masaj erotic, pentru a va relaxa dupa o zi istovitoare la birou sau pentru a va experimenta fanteziile, intr-o companie selecta si o atmosfera memorabila. Faceti-va acum o programare, pentru a va asigura ca una dintre fetele noastre va avea grija de dumneavoastra in cel mai scurt timp!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.