2

5 joburi ciudate

Da stiu sunt un lenes si nu prea am mai scris de mult. La cate chestii am pe cap in ultimul timp chiar nu am avut deloc inspiratia necesara. Ma gandeam azi sa facem un mic top cu cele mai ciudate job-uri. Ia sa vedem.

Serviciu de stat la coada.

Pentru cei care nu au chef sa stea in picioare exista exista o firma in Washington care s-a gandit sa usureze viata oamenilor. Angajaţii lor sunt platiţi să stea la cozi în locul clienţilor. Ii poti angaja online si trebuie sa ajungi exact cand iti vine randul pentru a efectua plata.

Curatator de gainat.

In caz de ai gainat pe masina si iti este sila sa il cureti exista oameni si pentru asta. O companie americana a ales sa faca munca de care fuge oricine: aceea de a curata contra cost gainatul pasarilor din oras de pe masini.

Fast Food cu meniuri alese de condamnatii la moarte.

Nu stiu de ce un om ar face treaba asta insa exista si asa ceva. In caz de vrei sa mananci meniul unui condamnat la moarte o poti face cu ajutorul unei firme din Toronto. Pentru doar 20 de dolari ai un meniu ales de un condamnat la moarte, un dvd cu acesta si o masca cu fata lui. Ciudat,nu?

Curatatorii de case unde au avut loc crime.

Compania Crime Scene Cleaners se ocupa cu debarasarea, curatarea si dezinfectarea locurilor in care s-au petrecut crime sau morti violente de orice natura. Suna oribil insa cineva trebuie sa faca si treaba asta.

Taxi-ul roz, special pentru femei.

Da exista si asa ceva in orasul Puebla din Mexic. Ele sunt roz si sunt conduse de femei pentru femeile carora le este teama sa urce in masina unui barbat necunoscut, sau care au avut probleme cu taximetristi insistenţi in trecut.

MucRoz

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.