0

4 design-uri de verighete aur alb cu inimioare care te scot din anonimat

verighete-atcom-lux-pont-des-arts-aur-alb_1_810Nu vrei o verigheta ca a bunicii si gandul de a purta un model clasic de inel de nunta nu este tocmai pe placul tau? Din fericire, ATCOM creeaza design-uri originale de verighete, nu doar din aur de culoare galbena, ci si alba sau roz, pentru cuplurile moderne.

Daca va numarati printre persoanele care cauta un model de verighete aur alb care sa va scoata din anonimat, va prezentam succinct cateva variante care uluiesc prin detalii si tehnica, avand drept numitor comun inimioare si pietre pretioase:

  1. Verighete ATCOM Lux RAISSA aur alb

  • Daca te atrag inimioarele, ce spui despre o pereche de benzi de nunta din doua jumatati de inima?

2. Modelul de verighete de lux Angelina  se deosebeste prin forma neregulata, neobisnuita a benzilor din aur alb cu finisaje lucioase, care aduc in prim-plan cate o inimioara alaturata unui lacat miniatural compus din cristale de zirconiu / diamante.

3. Verighete ATCOM Lux COMETA aur alb – strabatuta de un santulet fin, banda de dama contine si o inimioara cu trei pietre mici. In cazul acestei superbe perechi de inele de nunta, finisajele de tip mat satin fin adauga un plus de rafinament la eleganta simpla, fiind ca o imbinare armonioasa intre clasic si modern.

4. Cele doua verighete ATCOM Lux PONT DES ARTS aur alb au caligrafiat cuvantul “Love”, fiind diferentiate prin gramaj si latime, dar si prin simbolurile gravate pe suprafata fiecarei benzi. Astfel, banda destinata mirelui contine un lacat, iar cea feminina include o cheie cu diamant. Dupa cum puteti observa, sunt inele-metafora, incarcate cu poezie si expresivitate. Mesterii Atcom s-au inspirat din povestea celebrului pod construit pste Sena, Ponts des Arts, si unde cuplurile de indragostiti obisnuiau sa lege lacatele ca un fel de talismane ale juramantului unei iubiri vesnice.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.