3

Jucarii pentru baietei mai mari, aveti?

Odată cu începerea erei așa zis democratice în Romania, oamenii au început să mai deschidă ochii. Au început să fie vândute prezervativele, nu pe sub mână ca înainte, ci la farmacie/ magazine. Foarte OK, în vremurile astea trebuie să ne si protejăm.

Însă, a mai apăut ceva ce-a fost privit cu mult scepticism: jucarii sexuale femei.

–          Ce naiba sunt alea și la ce ne-or trebui? Întrebam până mai deunăzi când auzeam de așa ceva.

Numai că sunt utile. Bine, nu de fiecare dată, ele nu pot suplini deloc bărbatul din viața sexuală. Însă pentru un preludiu exploziv de plăceri, este binevenit.

Prin anii facultății îmi aduc aminte că un prieten era angajat la un sex-shop.

Așa am început și eu să mă interesez de ce anume este acolo. Fel de fel, de la casete video pentru adulți, la revistuțe hard-core, la lubrifiante și jucarii sexuale femei

Ba chiar m-am uitat și eu să văd cum arată o femeie d-aia gonflabilă. Oribilă nene.Urâtă cu spume și înfiorătoare. Nu mi se scula măciuca ci părul! Nu-i înțeleg p-ăia de folosesc asemenea hidoșenie. Deși, dacă stau bine să mă gândesc, o gonflabilă conține mult mai puțin plastic decât majoritatea din pițipoancele autothtone.

Cică-s tunate ele… silicoane, botox, solar, creme, șaorme, E-uri. Dumnezeule mare. Nici nu mai știi ce-i real și natural!

Și-mi povestea amicul meu despre ce fel de oameni intră în sex shop. De la tinerei, la liceeni care încercau să intre dar nu-i lăsa… prea mult, la femei mai în vărstă sau chiar moși și babe.

Povestea că venise o dată o milf, o bunăciune de nu-ți trebuia niciun stimulent.

Avea nevoie de ceva jucarii sexuale femei, pentru că bărba-su… Atât a zis femeia. A luat un vibrator cu 3 viteze, se mișca ăla din toate încheieturile, mai ceva ca un puștan în ringul de box tailandez!

Și printre păpușile alea gonflabil, am văzut că există și bărbați gonflabili. Caucazieni și de culoare. Cu vibratoare atașate și detașabile. Adică tot ce-i trebuie unei femei singure. Sau, cum am mai spus, pentru un uber-preludiu.

Ba chiar mi-am cumpărat și eu niște chestii d-acolo. Un sirop cu care tamponam jucăria din dotare, pentru o partidă de sex de peste jumătate de oră. Cam 35 de minute, recunosc, peste jumătate de oră. Bun siropul ăla. Mai era unul de băut, cu același efect.

În orice caz, ar trebui să experimentăm și lucruri noi. Chiar dacă-s de natură sexuală.

MucRoz

3 Comments

  1. Dragut articol, reflecta adevarul din societatea post decembrista, unde oamenii se lovesc de niste libertati cu care nu sunt invatati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.