0

De ce sa alegeti anvelope BF Goodrich pentru echiparea unui vehicul 4X4

6Pasionatii de calatorii off-road, dar si cei carora le place sa se aventureze in “jungla urbana”, se orienteaza frecvent spre alegerea unui vehicul 4×4. Este deosebit de importanta echiparea SUV-urilor si altor masini asemanatoare cu anvelope off-road potrivite. Multe din modelele de cauciucuri 4×4 sunt de tip all season, ceea ce inseamna ca pot facilita deplasari in tot cursul anului, fiind astfel o investitie mai mult decat avantajoasa. Producatorul BF Goodrich a lansat game 4×4 destinate atat sofatului in mediul urban, cat si pe terenuri accidentate.

Adept al unei conduite care presupune perfectionarea continua, prin cercetarea si dezvoltarea neobosita de noi tehnologii si compusi inovatori pentru pneurile sale, dar si prin prezenta pe marile piste de raliuri ale lumii, BF Goodrich si-a atras atat aprecierea conducatorilor amatori, cat si a celor profesionisti. Astfel, fie ca ruleaza pe carosabil sau pe drumurile neamenajate, cu pietris ori cu noroi, pe nisip ori zapada, noile modele de anvelope off-road apartinand brandului BF Goodrich par sa se ridice celor mai exigente asteptari, permitand soferilor curajosi sa se aventureze pe orice tip de teren, in conditii optime de siguranta. Oferta de gume 4×4 disponibila in magazinele Hilserv, include nu doar modele all season, ci si anvelope SUV iarna BF Goodrich Winterslalom.

Printre modelele proiectate de BF Goodrich care exceleaza in sectorul off-road, se disting All Terrain T/A KO, All Terrain T/A KO2, All Terrain Control, Mud Terrain T/A KM2, iar pentru mediul urban – modelul de anvelope Urban Terrain.

Acesta din urma este un model all season dedicat cu preponderenta orasului (90% on road si 10% off road), care se remarca prin rezistenta superioara a carcasei, aderenta pe orice suprafata si un nivel ridicat al tractiunii pe zapada. Modelul Urban Terrain poate fi usor recunoscut dupa marcajul inscriptionat pe flanc 3PMSF(C).

Cum arata o anvelopa 50% pentru sosea si 50% pentru orice teren? Cu un design complex, care include crestaturi largi pe banda de rulare, in prelungire pe flancuri, modelul All Terrain Control ar fi alegerea cea mai inspirata pentru soferii care se deplaseaza pe mai multe tipuri de teren.

In schimb, modelul Mud Terrain T/A KM2 (20% sosea, 80% tot-teren) este destinat mai mult pentru acele suprafete pline de noroi si pentru rularea pe drumuri neasfaltate.

In magazinele noastre, puteti gasi nu doar modele de vara sau de iarna, ci si anvelope M+S BF Goodrich . Trebuie sa cautati dimensiunile potrivite si modelul care se pliaza cel mai bine prioritatilor dumneavoastra de sofat!

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.